EV Spots \ Termeni și condiții

Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.evspots.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website si/ sau a oricărei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu continuați să accesați acest site.

Website-ul nostru vă pune la dispozitie informațiile în scop informativ general si nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca în limita ăposibiliăților, ca la publicarea lor pe website toate informațiile să fie exacte.

Prezenta informare definește condițiile de utilizare ale website-ului www.evspots.ro, de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI

S.C. EV Spots Drive S.A., denumită în continuare EV Spots, nu va transfera titlul de proprietate asupra conținutului și aplicațiilor software.

Toate informațiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea EV Spots, care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/ sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului www.evspots.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea website-ului sunt deținute de EV Spots. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea EV Spots.

Accesul și utilizarea website-ului www.evspots.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.evspots.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.evspots.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.evspots.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentantilor EV Spots.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Continutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor EV Spots. EV Spots nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;

Astfel, EV Spots nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său.

Toate informatiile prezentate pe website cu privire la produsele și serviciile EV Spots, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul website-ului www.evspots.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea EV Spots în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI

Obiectivul website-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

EV Spots nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și vă asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în website este rugată să contacteze EV Spots prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a website-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informatiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele si/ sau serviciile EV Spots, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/ sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor website-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui website vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice, conform cu condițiile GDPR publicate în website.

LEGĂTURA CU ALTE WEBSITE-URI

Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de EV Spots, utile în legătura cu continutul website-ului sau si care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

EV Spots nu poate garanta/ controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI

Orice persoană care vizitează website-ul www.evspots.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestuia, îsi manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informații personale de către S.C. EV Spots; transmiterii de materiale promotionale specifice operațiunilor de marketing; soluționarea de către EV Spots a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de EV Spots  și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări exprese din partea destinatarului.

EV Spots va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui website constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea website-ului si la protecția utilizării datelor dumneavoastră, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii Contact din website.