EV Spots \ Cum încarci cu EV Spots

Cum încarci cu EV Spots

Pași pentru încărcare

Cu noi ești mereu în siguranță, atât în oraș, cât și în călătoriile lungi. Vezi mai jos cum încarci la stațile EV SPOTS în 2 pași simpli:

Te asiguri că ai aplicația instalată. Descarc-o:
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Poți cumpăra credit direct din aplicație
Credit card
1
EV Spots
Scanezi codul QR de la stație
2
EV Spots
Pornești încărcarea
Vezi prețuri

Întrebări frecvente

Este necesar un cont pentru a utiliza stațiile de încărcare EV Spots?

Da, pentru a beneficia de o experiență de încărcare plăcută, sigură și comodă, este necesar un cont de utilizator. Aplicația EV Spots se descarcă gratuit din AppStore sau GooglePlay.

Se pot folosi stațiile EV Spots fără cont, dar contul le asigură încarcare la prețuri mai avantajoase. Ai tarife mai mici la încărcare, dacă îți faci cont în aplicația EV Spots!

Cum știu câtă energie am consumat și cât am plătit pentru încărcare?

Cu ajutorul aplicației EV Spots ai acces la toate informațiile cu privire la datele de încărcare.

Cum se procedează în cazul în care o stație de încărcare este ocupată?

Descarcă aplicația EV Spots pentru a verifica disponibilitatea stațiilor de încărcare în timp real! În cazul în care stația este ocupată, poți căuta pe harta interactivă o altă stație în apropiere. 

Încărcarea mașinii electrice este mai simplă și mai convenabilă ca niciodată cu EV Spots. Întregul proces este intuitiv și poate fi gestionat cu ușurință chiar și de cei care acum fac primii pași spre un viitor mai curat și mai responsabil. Mai mult, stațiile noastre de încărcare sunt poziționate în locuri accesibile, fie că ești în oraș sau într-o călătorie lungă prin țară.

Tipuri de conectori și compatibilitate

În ceea ce privește compatibilitatea, de regulă, producătorii de vehicule electrice vin în întâmpinarea nevoilor multiple alte șoferilor, oferindu-le posibilitatea de a se conecta la diferite tipuri de stații de încărcare. Cu toate acestea, este important să verifici dacă tipul de conector al mașinii pe care o conduci se potrivește cu conectorul disponibil la stația din imediata apropiere.

La stațiile EV Spots îți poți pregăti mașina pentru drum, optând atât pentru o încărcare rapidă, cât și pentru una lentă. Astfel, conectorii disponibili sunt compatibili cu diverse modele de vehicule electrice:

  • Conectori CHAdeMO – pentru încărcare rapidă (DC)
  • Conectori CSS2 – pentru încărcare rapidă (DC)
  • Conectori Type 2 – pentru încărcare lentă (AC)

Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, este indicat să alternezi cele două tipuri de încărcare. Alege o variantă rapidă atunci când te grăbești și optează pentru o încărcare lentă atunci când timpul este de partea ta. De menționat este și faptul că prețul pentru încărcare diferă în funcție de rapiditate: lent, rapid sau ultra-rapid.

Aplicația de monitorizare

E important să economisești timp, așa că am creat o aplicație ușor de utilizat, care să-ți ofere posibilitatea de a localiza cele mai apropiate stații EV Spots din țară. Odată ce ai acces la harta interactivă, te poți asigura că există o stație disponibilă chiar înainte de a ajunge la destinație. De altfel, poți verifica tipul conectorilor și prețul/încărcare. Inițiezi încărcarea direct din aplicație și faci plata rapid. În plus, dacă optezi pentru încărcarea DC, poți monitoriza întregul proces de pe ecranul smartphone-ului tău, în timp ce te bucuri de împrejurimi. Ai control total. Ai flexibilitate.