EV Spots \ Stații de încărcare electrice in Iași

Stații de încărcare electrice in Iași

Al doilea centru universitar din țară, Iași este un oraș iubit atât de localnici, cât și de cei care ajung aici să-l viziteze, să-i descopere istoria și tradițiile. E imposibil să nu te îndrăgostești de orașul celor șapte coline, orașul care te face să-ți prelungești vacanța, fie că ajungi aici cu prietenii sau cu familia. În plus, cei care conduc vehicule electrice sunt acum mai norocoși ca niciodată. EV SPOTS te întâmpină cu mai multe stații de încărcare electrice în județul Iași. Două dintre acestea se află în parcarea Showroom-ului Volta, cel mai mare magazin cu echipamente electrice și corpuri de iluminat din zonă.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Găsești o altă stație de încărcare EV SPOTS în parcarea Complexulul Family Maket din Miroslava – o localitate care se află la doar câteva minute de mers cu mașina față de municipiul de reședință al județului.

 

Există o stație de încărcare și în parcarea complexului Family Market- Bucium, chiar în față la McDonald’s și una la Iulius Mall, Tudor Vladimirescu.

 

Experiența călătoriei, dar și rutina zilnică a celor care locuiesc aici este acum mai ușoară ca niciodată. Astfel, îți oferim posibilitatea de a-ți încărca autovehiculul, alegând tipul de conector care se potrivește cu necesitățile mașinii tale. Poți opta pentru încărcare rapidă sau lentă, fără să fii nevoit să aștepți ore în șir până să găsești un loc liber. Stațiile din Iași permit încărcarea simultană pentru două mașini, fără cozi și așteptări interminabile.

 

Ne place să îți oferim o experiență plăcută și sigură. Tot ce trebuie să faci este să scanezi codul QR din aplicație și să pornești încărcarea. Plata o poți face rapid, tot din aplicație. În plus, în timp ce autovehiculul se încarcă, tu te poți bucura de facilitățile din zonă.

Stațiile de încărcare din județul Iași sunt disponibile 24 din 24, în orice zi a săptămânii. Astfel, poți încărca mașina în pauza de masă, înainte sau după programul de lucru, ori atunci când ești în vacanță.

Întrebări frecvente

Care sunt tipurile de conectori disponibili pentru încărcarea vehiculelor electrice?

Stațiile de încărcare au 3 tipuri de conectori, respectiv: CSS2, CHAdeMO și Type 2. Este important să verifici ce tip de conector folosește vehiculul tău. Primele două opțiuni sunt potrivite pentru o încărcare rapidă, în timp ce a treia variantă oferă o încărcare lentă.

Care este diferența dintre încărcarea AC și DC?

Vehiculele electrice pot fi încărcate cu AC (curent alternativ) sau cu DC (curent continuu). AC oferă o încărcare mai lentă, în timp ce DC oferă o încărcare rapidă.

Cât timp durează încărcarea vehiculului electric?

Timpul de încărcare variază în funcție de capacitatea bateriei.