EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Buzau

Statii incarcare electrice Judetul Buzau

Știm cât de important este pentru tine să te poți pregăti oricând pentru o călătorie în interes de serviciu sau pentru drumuri rapide pin oraș. Din acest motiv, stațiile de încărcare electrice EV SPOTS sunt compatibile cu orice model de vehicul electric, oferind o experiență de încărcare rapidă sau lentă, cu un minim de efort și costuri accesibile.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Cauți o stație de încărcare pentru mașini electrice în Buzău? Vezi care e cea mai rapidă rută pentru a ajunge la Restaurantul Garden, de pe Bulevardul Unirii 202. În parcarea restaurantului vei găsi o stație de încărcare potrivită atât pentru a acoperi nevoile urbane ale posesorilor de mașini electrice, cât și pentru a pregăti vehiculele pentru drumurile lungi.
EV SPOTS se adaptează ușor nevoilor actuale, dar și soluțiilor pentru viitor, ținând pasul cu dorința ta de a face lucrurile mai rapid, mai simplu și accesibil. Stațiile dispun de diferite tipuri de conectori, oferind posibilitatea de a se conecta două mașini simultan. În plus, poți verifica disponibilitatea fiecărui conector direct din aplicația instalată pe smartphone-ul tău. Îți creezi rapid un cont de utilizator și ai toate informațiile necesare în propriul buzunar. Simplu, rapid, conectat la nevoile moderne de încărcare pentru vehiculele electrice.
Găsești stațiile noastre de încărcare doar în puncte cheie din țară, în așa fel încât să-ți petreci timpul de așteptare mult mai ușor, făcând ceea ce-ți place.
Nu trebuie să pui pe pauza activitățile de rutină. Găsești stații de încărcare electrice în Buzău cu program non-stop. Astfel, îți poți pregăti mașina de drum în orice moment al zilei și poți plăti direct din aplicație. Tarifele diferă în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Dacă ești pe grabă și vrei să încarci mașina raid, prețul va fi de 2,09 / kWh. Dacă timpul e de partea ta și simți că meriți o pauză de relaxare, optând pentru o încărcare lentă, prețul va fi de 1,49 lei / kWh. Ce ar trebuie să alegi? Doar ceea ce ți se potrivește.

Întrebări frecvente

Care este puterea de încărcare a stațiilor?

Puterea de încărcare depinde de conectorul pe care îl alegi și care se potrivește cu specificațiile tehnice ale mașinii tale. O putere de 22 kW este specifică încărcărilor lente (AC), în timp ce puterea de 50 kW este specifică încărcărilor rapide (DC).

Care sunt avantajele încărcării rapide pentru mașinile electrice?

Principalul avantaj al încărcării rapide este timpul redus de așteptare. Ține cont că tariful perceput pentru încărcarea rapidă diferă față de tariful încărcării standard.