EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Suceava

Statii incarcare electrice Judetul Suceava

Chiar nu e necesar să pierzi timp prețios căutând o stație de încărcare pentru mașina ta electrică. Ai posibilitatea să găsești rapid o stație EV SPOTS disponibilă în Suceava. Ne găsești chiar în punctele de interes de pe raza județului și îți oferim opțiuni multiple de încărcare.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Stațiile de încărcare EV SPOTS sunt amplasate în așa fel încât să servească atât nevoilor celor care locuiesc în zonă, cât și celor care se află în tranzit, oferind o opțiune convenabilă și accesibilă pentru toți posesorii de vehicule electrice. Găsești stațiile de încărcare electrice în județul Suceava în locații care îți oferă acces la numeroase facilități de petrecere a timpului, cum ar fi: restaurante, terase, zonă de bowling, cazare și multe altele.
Găsești o stație de încărcare mașini electrice în Suceava în parcare la Nordic Twins, dar și una în parcare la Club Bucovina din Gura Humorului. De altfel, am amplasat o stație și în parcarea Hotelului Dorna, în Vatra Dornei. Știm că orice posesor de EV își dorește să găsească stații de încărcare electrice în Vatra Dornei, fiind o zonă apreciată mai ales pentru sporturile de iarnă. Mergi la schi? Acum, mașina ta se poate încărca în timp ce tu te distrezi pe pârtie.
Un alt aspect care îți poate face experiența mult mai plăcută este sistemul de plată. Descarcă aplicația EV SPOTS, caută cea mai apropiată stație și plătește cu telefonul, direct din aplicație sau prin intermediul unui card bancar. De altfel, tot din aplicație poți programa o încărcare și poți monitoriza progresul. Astfel, vei contribui și la utilizarea responsabilă a energiei.
Stațiile EV SPOTS dispun de conectori pentru încărcare rapidă, tip CSS2 și CHAdeMO de 50 kW, dar și de conectori pentru încărcare lentă, tip Type 2 de 22 Kw, prețurile fiind diferite în funcție de puterea de încărcare. Astfel, vei plăti 1,49 lei / kWh pentru AC și 2,09 / kWh pentru DC. Când poți încărca vehiculul? Oricând. Stațiile sunt disponibile la orice oră, fiind independente de programul de funcționare al locațiilor în care sunt amplasate.

Întrebări frecvente

Cât durează încărcarea unei mașini electrice?

Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul de încărcare pentru care optezi (lentă sau rapidă), dar și în funcție de capacitatea bateriei. Astfel, încărcarea poate dura de la 30 de minute până la câteva ore.

Ce se întâmplă dacă utilizatorii întâmpină probleme tehnice la o stație de încărcare?

Încercăm să-ți facem experiența de încărcare cât mai plăcută, fără să întâmpini probleme. Cu toate acestea, poți apela oricând numărul de telefon pentru suport, afișat sub instrucțiunile de utilizare ale stației.