EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Cluj

Statii incarcare electrice Judetul Cluj

Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice din Cluj sunt adaptate nevoilor zilnice ale șoferilor pasionați de mobilitatea electrică. E foarte simplu să găsești o stație în apropiere și e la fel de simplu să conectezi mașina la unul dintre conectorii disponibili.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

O stație de încărcare pentru mașini electrice în Cluj se află în parcarea Showroom-ului Volta Grup, pe Calea Turzii, Cluj-Napoca – cel mai bun exemplu pentru a evidenția faptul că stațiile EV SPOTS sunt poziționate în așa fel încât utilizatorii să petreacă timpul de așteptare într-un mod plăcut, dar și util.
Există stații de încărcare electrice în Cluj, dar și în alte județe din țară, fiind aproape imposibil să nu găsești o stație de încărcare în apropiere. Cum le găsești? Poți căuta pe site, în funcție de județul în care locuiești sau îți poți crea un cont de utilizator în aplicația EV SPOTS.
E foarte simplu să pornești procesul de încărcare. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de conector care se potrivește vehiculului tău, ținând cont și de tipul de încărcare: lentă sau rapidă. Stațiile oferă o încărcarea rapidă a bateriilor, permițându-le șoferilor să se pună cât mai repede în mișcare. De asemenea, există și opțiunea pentru încărcarea standard – conectori cu încărcare lentă, cum ar fi, de exemplu, Type 2.
Ce urmează după? Mașina se încarcă, iar tu te bucuri de o cafea, de o repriză de shopping sau de alte facilități oferite de locație. Și pentru că ne dorim să-ți facem fiecare zi mai frumoasă, lipsită de griji și probleme inutile, stațiile EV SPOTS pot fi, de regulă, utilizate în regim non-stop. Poți verifica disponibilitatea acestora chiar din aplicație, acolo unde îți poți rezerva un loc la conectorul potrivit.
Drumurile sunt mult mai frumoase, iar experiența de încărcare este mult mai facilă cu EV SPOTS.

Întrebări frecvente

Cum funcționează procesul de plată la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice?

Procesul de plată este unul deosebit de intuitiv, adaptat nevoilor specifice ale posesorilor de mașini electrice. Poți plăti prin intermediul aplicației mobile sau prin intermediul cardului. Rapid, sigur și plăcut.

Care este disponibilitatea stațiilor de încărcare în orele de vârf?

Vehiculele electrice pot fi încărcate cu AC (curent alternativ) sau cu DC (curent continuu). AC oferă o încărcare mai lentă, în timp ce DC oferă o încărcare rapidă.