EV Spots \ Stații de încărcare putere 50 KW/h

Stații de încărcare putere 50 KW/h

Zero emisii pentru un mediu mai curat și mai sănătos. Acesta este doar unul dintre principalele avantaje oferite de mașinile electrice. Numărul acestora crește semnificativ de la un an la altul, ceea ce înseamnă că devine din ce în ce mai ușor să găsești o stație de încărcare auto de 50kW în drum spre casă ori spre serviciu.

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Cu o astfel de putere, aceste stații oferă o viteză de încărcare mult mai mare comparativ cu stațiile de încărcare mai lente. Acest lucru se traduce prin confort și rapiditate. Astfel, șoferii vor obține un nivel semnificativ de încărcare într-un timp cât mai scurt – o opțiune ideală mai ales pentru distanțele lungi.
Avantajele stațiilor de încărcare auto de 50kW
Principalul avantaj oferit de o stație pentru încărcare electrică de 50kw este rapiditatea. Poți conecta cu ușurință mașina, timp în care îți faci cumpărăturile sau îți rezolvi problemele urgente. În funcție de capacitatea bateriei, o stație de 50kW poate oferi o încărcare maximă într-un timp cât mai scurt.
Flexibilitatea este, de asemenea, un mare avantaj. Se pot monta stații de încărcare pentru mașini electrice cu 50kW în parcările spațiilor comerciale, în apropierea instituțiilor publice ori în parcările hotelurilor, restaurantelor și altor puncte de interes, cunoscute atât de localnici cât și de cei care se află la drum lung. Este foarte simplu să conectezi mașina la stație în timp ce iei o pauză de masă sau de cafea, mai ales dacă aceasta are o putere de 50 kW.
În ceea ce privește costurile, stațiile de încărcare de 50kW au un preț mai mare comparativ cu cele de 22 kW. Pe de altă parte, diferența dintre prețuri este una relativ mică, mai ales dacă se ia în considerare factorul timp. Deși acestea sunt adesea preferate de utilizatori, pentru sănătatea și durata de viață a acumulatorilor, este recomandat să se facă periodic câte o încărcare completă în regim AC de 22 kW.

Întrebări frecvente

Cum funcționează o stație de încărcare de 50 kW?

Comparativ cu stațiile de încărcare mai lente, o stație de încărcare de 50 kW folosește curent continuu (DC) pentru a încărca bateria mașinii. Astfel, utilizatorii vor folosi un conector de tip CCS 2 sau CHAdeMO pentru a porni procesul de încărcare.

Cât timp durează încărcarea completă la o stație de 50 kW?

Capacitatea bateriei joacă un rol esențial în procesul de încărcare completă. Stațiile de 50kW permit încărcarea mașinii la 80% în mai puțin de o oră, timp în care orice posesor de EV se poate bucura de o masă în oraș. Progresul încărcării poate fi urmărit atât la stație, cât și prin intermediul aplicației mobile în cazul conectorilor DC. Pentru încărcarea lentă (AC), se poate urmări progresul doar în bordul mașinii.