EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Bacau

Statii incarcare electrice Judetul Bacau

EV SPOTS îți oferă posibilitatea de a-ți încărca mașina electrică într-un mod eficient și convenabil, în stații amplasate în punctele cheie de pe raza județului. Găsești mai multe stații de încărcare electrice în județul Bacău, acestea fiind proiectate și construite conform celor mai înalte standarde de siguranță. De altfel, stațiile de încărcare se adresează tuturor posesorilor de vehicule electrice, dispunând de diferite tipuri de conectori.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Găsești o stație de încărcare pentru mașini electrice în Bacău, pe Strada Republicii 166, în parcare la fabrica Electrotehno. Este o stație de încărcare rapidă, care permite conectarea pentru două mașini simultan.
O altă stație EV SPOTS găsești și în parcarea salinei de la Târgu Ocna. Și aici se pot încărca două mașini în același timp, stația dispunând de trei tipuri de conectori: doi pentru încărcare rapidă și unul pentru încărcare lentă.
Timpul de așteptare se măsoară în experiențe plăcute și în pauze de relaxare, astfel că stațiile noastre sunt amplasate în punctele de interes din județ. E mult mai plăcut să aștepți în timp ce savurezi o cafea, în timp ce te bucuri de un mic dejun proaspăt și gustos sau explorând zona, dintr-un capăt în altul.
Despre experiențe plăcute, rapiditate și siguranță putem vorbi și la capitolul plată. Poți achita direct din aplicație, având posibilitatea de a urmări stadiul de încărcare de pe propriul telefon. Așa îți va fi mult mai ușor să știi când să te întorci la stație. Mașina te va aștepta încărcată, pregătită de noi experiențe urbane.
Pentru că ne place să îți fim alături indiferent de oră, stațiile de încărcare pentru vehicule electrice EV SPOTS sunt disponibile 24 din 24, 7 zile pe săptămână, în orice locație din Bacău. Vezi care se află în drumul tău, verifică specificațiile vehiculului pe care îl conduci și alege conectorul potrivit!

Întrebări frecvente

Cum se poate găsi cea mai apropiată stație de încărcare pentru mașina electrică?

Poți găsi cea mai apropiată stație de încărcare pentru mașina ta electrică descărcând aplicația EV SPOTS. Fie că ești acasă, la job sau în vacanța, aplicația îți va arăta toate stațiile disponibile pe hartă.

Există tarife diferite în funcție de viteza de încărcare?

Da, există tarife diferite. Dacă atașezi mașina la un conector cu încărcare rapidă, tariful va fi de 2,09 / kWh, în timp ce pentru încărcarea lentă, trebuie să plătești 1,49 lei / kWh. În consecință, timpul de așteptare variază de la o opțiune de încărcare la alta.