EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Valcea

Statii incarcare electrice Judetul Valcea

Rapiditatea face parte din rutina omului modern. Acesta este motivul pentru care există o stație de încărcare pentru mașinile electrice oriunde în drumul tău. Descarcă aplicația EV SPOTS și vezi unde găsești stațiile de încărcare electrice în județul Vâlcea. Suntem aici pentru a-ți ușura experiența de încărcare, dar și pentru a-ți face timpul de așteptare mult mai frumos, construind o întreagă comunitate, care apreciază serviciile accesibile și timpul de calitate.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

O stație de încărcare pentru mașini electrice în Vâlcea se află chiar pe Valea Oltului, în localitatea Tuțulești. Poți parca mașina în fața Restaurantului Alex, iar în timp ce savurezi o cafea ori chiar masa de prânz, mașina ta se va încărca complet. Există 3 tipuri de conectori aici, CCS2, CHAdeMo și Type 2, compatibili cu toate vehiculele electrice.
Pentru a facilita procesul de încărcare, la stațiile EV SPOTS se pot conecta în mod simultan două vehicule. De altfel, utilizatorii au la dispoziție atât conectori potriviți pentru încărcările rapide, cât și conectori potriviți pentru încărcările lente. Poți avea acces la toate aceste informații direct din App. În plus, pentru a simplifica întregul proces, poți plăti direct din aplicație sau cu un card bancar. Ai ajuns la stația de încărcare EV SPOTS? Vei plăti 2,09 / kWh, dacă alegi un conector cu încărcare rapidă sau 1,49 lei / kWh dacă alegi un conector cu încărcare lentă.
E foarte ușor să te conectezi la stație și, de asemenea, să faci o plată rapidă, fără compromisuri în ceea ce privește timpul de așteptare. Cu EV SPOTS îți poți încărca mașina în orice moment al zilei pentru că înțelegem rutina celor care încep ziua dimineața devreme, dar și task-urile celor care își termină treaba târziu în noapte. Poți verifica disponibilitatea conectorilor tot din aplicația noastră.

Întrebări frecvente

Cum funcționează stațiile de încărcare pentru mașini electrice?

Procesul de funcționare este unul simplu și intuitiv. Utilizatorii conectează mașina la stație cu ajutorul unui cablu, optând pentru tipul de încărcare potrivit (rapid sau standard). Încărcarea pornește imediat după aprobarea plății.

Se poate părăsi stația, în timp ce mașina se află la încărcat?

Da. Chiar te încurajăm să-ți faci timpul de așteptare cât mai plăcut cu putință. Explorează zona, mergi la shopping, bea o cafea și fă tot ceea ce-ți dorești pentru a nu simți trecerea timpului! Acesta este și motivul pentru care am amplasat stațiile de încărcare în puncte cheie, atât în orașe, cât și în zonele intens tranzitate din țară.