EV Spots \ Stații de încărcare putere 22 KW/h

Stații de încărcare putere 22 KW/h

Mașinile electrice au devenit tot mai populare pe drumurile din România, oferind numeroase avantaje, printre care: crearea unui viitor mai sănătos, cu emisii reduse și costuri de întreținere mai mici. Astfel, stațiile de încărcare pentru mașini electrice cu 22kW sunt tot mai întâlnite atât în marile orașe, cât și în zonele turistice intens circulate.

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Poți găsi o stație de încărcare auto de 22kW în apropierea casei sau pe drum, în timp ce te deplasezi în interes de serviciu. Noi, cei de la EV SPOTS, suntem mereu conectați cu dorințele tale. Drept urmare, am amplasat stații de încărcare în puncte strategice, în cele mai cunoscute locații de pe hartă.
Avantajele stațiilor de încărcare auto de 22kW
O stație de încărcare electrică de 22kW îți poate oferi un echilibru între timpul de așteptare și capacitatea de încărcare. Vorbim despre o stație cu putere standard, având capacitatea de a furniza 22 de kilowați de energie pe oră, o soluție mult mai rapidă comparativ cu stațiile de 7kW sau 11kW. Vorbim aici despre o opțiune de încărcare populară, mai ales că unele mașini nu se pot încărca doar în variantă AC.
Flexibilitatea este un alt punct forte al stațiilor de încărcare de 22kW. Acestea pot fi montate atât în gospodării și garaje, la interior sau la exterior, cât și în spații publice: în parcările complexelor comerciale, magazinelor de brand, în zone cu potențial turistic, în parcările hotelurilor și restaurantelor, în parcuri ori în parcările centrelor de afaceri.
Costul pentru încărcare este, de asemenea, un avantaj pentru cei care dețin un vehicul electric. Pentru că mașina se pregătește de drum cu o putere mai lentă, costul va fi mai mic față de puterile rapide și ultra rapide.
Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt o necesitate pentru viitorul mobilității, un viitor înclinat către un mediu sănătos.

Întrebări frecvente

Care sunt tipurile de conectori potriviți pentru stațiile de încărcare auto de 22 kW?

Cel mai comun tip de conector pentru o încărcare de 22kW este cel Type 2. Acesta este compatibil cu majoritatea vehiculelor electrice europene. Stațiile AC pot avea cablu atașat sau doar soclu, caz în care vei avea nevoie de propriul cablu pentru a porni încărcarea.

Se poate controla procesul de încărcare de pe dispozitivul mobil la o stație de 22 kW?

Da, cu ajutorul platformelor sau aplicațiilor dedicate. În era tehnologiei, totul devine mult mai accesibil doar prin intermediul smartphone-ului din buzunar, chiar și controlul procesului de încărcare al mașinii electrice.