EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Vrancea

Statii incarcare electrice Judetul Vrancea

Descoperă beneficiile mobilității electrice cu stațiile de încărcare pentru mașini electrice din județul Vrancea! Cu EV SPOTS, fiecare încărcare reprezintă un nou pas către un viitor cu emisii reduse, dar și o experiență de a petrece timpul într-o zonă cu numeroase facilități.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Am amplasat stații de încărcare electrice în județul Vrancea doar în locații de mare interes, locații care le oferă utilizatorilor o varietate de posibilități pentru a se destine, pentru a petrece în mod diferit timpul de așteptare. Cu EV SPOTS nu trebuie să rămâi lângă vehicul atunci când se încarcă, ci ești invitat să explorezi zona, să cauți noi surse de energie pentru tine.
Găsești și două stații de încărcare electrice în Focșani. Ambele se află în parcarea Complexului Onasis – locul care te invită la cumpărături, indiferent de preferințe. E mult mai plăcut să-ți petreci timpul căutând noi articole vestimentare sau cumpărând toate cele necesare pentru acasă.
Ne place ca tu să economisești timp. Din acest motiv, chiar și plata o poți face rapid, din aplicația noastră. Vei plăti 2,09 / kWh pentru o încărcare rapidă. Dacă vrei să petreci mai mult timp explorând zona, atunci poți opta pentru o încărcare lentă. Tariful pentru această opțiune este de 1,49 lei / kWh.
Stațiile noastre se adresează tuturor vehiculelor electrice, așa că venim în întâmpinarea ta cu o varietate de conectori, precum: CSS2, CHAdeMO sau Type 2. Consultă specificațiile tehnice ale mașinii înainte de a te decide asupra unui tip de conector! Poți găsi toate detaliile fiecărei stații din țară chiar aici pe site sau în aplicația EV SPOTS.

Întrebări frecvente

Se poate încărca mașina electrică în timpul nopții?

Da, poți încărca vehiculul tău electric și pe timp de noapte. În general, stațiile de încărcare EV SPOTS funcționează după programul: 24/27, 7/7. Totuși, ar fi bine să verifici înainte. Avem și stații care funcționează conform programului de lucru al parcărilor care le găzduiesc.

Care este distanța pe care o poate parcurge mașina cu o încărcare completă?

Autonomia mașinii depinde de modelul și capacitatea bateriei, dar poți analiza oricând istoricul de încărcare din aplicația EV SPOTS. Acum este mult mai ușor să ții o evidență.