EV Spots \ Prețuri încărcare mașină electrică

Prețuri încărcare mașină electrică

1,49 lei / kWh

încărcare lentă AC

2,09 lei / kWh

încărcare DC

2,39 lei / kWh

Up to 180

2,67 lei / kWh

Ultra fast 180

Tarife valabile la plata direct din aplicație.
Descarcă aplicația!
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84

Cu EV Spots experiența de încărcare a vehiculului electric nu este doar accesibilă, ci și convenabilă. Indiferent de zona în care locuiești sau de orașul pe care urmează să-l tranzitezi, găsești stații de încărcare electrice cu preț corect în toată țara. Tarifele nu diferă de la un județ la altul, prețul kWh la stația de încărcare fiind același atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Ne asigurăm că toți utilizatorii plătesc un preț corect, diferențiat doar de puterea de încărcare aleasă. Astfel, tarifele diferă doar în funcție de conectorul ales și de viteza de încărcare pentru care se optează.

Întrebări frecvente

De ce tarifele pentru încărcarea rapidă sunt mai mari decât cele pentru încărcarea lentă?

EV Spots oferă tarife echitabile și competitive, indiferent că optezi pentru încărcare rapidă DC sau încărcare lentă AC. Pentru încărcarea rapidă se percep costuri mai mari datorită tehnologiei pe care o folosește, dar și datorită timpului de așteptare care se minimizează. În mai puțin de o oră mașina ta poate fi pregătită de drum.

Se pot percepe costuri suplimentare în orele de vârf?

Nu se percep costuri suplimentare în orele de vârf. Prețul pe kW la stația de încărcare automobile electrice rămâne neschimbat, indiferent de locație sau de momentul zilei. În plus, venim în sprijinul utilizatorilor noștri cu stații de încărcare ce permit conectarea simultană pentru două vehicule (1 DC, 1 AC). Verifică în aplicație!

Cum se poate plăti pentru încărcare?

Ne place să le oferim utilizatorilor noștri accesibilitate, dar și flexibilitate. Fie că optezi pentru încărcare DC sau încărcare AC, vei plăti direct din aplicație (alimentând soldul disponibil sau făcând o plată directă cu cardul in aplicația mobilă). 

Opțiuni de tarifare: Înțelegerea costurilor în funcție de tipul de încărcare

Azi, când suntem tot mai conștienți de impactul pe care îl au deciziile noastre asupra mediului înconjurător, este ideal să găsim o stație de încărcare electrică auto cu preț avantajos chiar în apropiere de casă, lângă zona în care ne desfășurăm activitatea, dar și pe drum, atunci când putem transforma călătoriile în experiențe memorabile.  

Cauți o stație de încărcare electrică de 50kw cu preț competitiv? Descarcă aplicația noastră și vezi care este cel mai apropiat hub din zona ta. În plus, venim în ajutorul pasionaților de mobilitate electrică și le oferim un plan de tarifare simplu, structurat în funcție tipul de încărcare (lentă sau rapidă):

    • Pentru încărcarea lentă (AC – Încărcarea la curent alternativ) se percepe un preț de 1,49 lei / kWh
    • Pentru încărcarea rapidă (DC – Încărcare la curent continuu) se percepe un preț de 2,09 / kWh
    • Pentru încărcarea ultra-rapidă se percepe un preț de 2,39 lei / kWh

Deoarece prețul se stabilește pe kWh, utilizatorii vor plăti doar energia pe care o consumă, fără taxe suplimentare, promovând corectitudinea, dar și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Înainte de a-ți face calculele, trebuie să verifici tipul conectorului care se potrivește cu vehiculul tău. De exemplu, conectorul Type 2 se folosește pentru încărcarea lentă cu 22 kW, în timp ce conectorii CSS2 ȘI CHAdeMO se folosesc pentru încărcarea rapidă de 50 kW.

Ești mereu în mișcare? Cu EV Spots, poți găsi o stație de încărcare electrică rapidă cu preț corect, raportat la puterea de încărcare, fie că ești acasă sau într-o călătorie importantă. În mai puțin de o oră îți poți pregăti mașina de drum, fără bătăi de cap și alte griji inutile.