EV Spots \ Statii incarcare electrice Judetul Neamt

Statii incarcare electrice Judetul Neamt

Toate stațiile de încărcare EV SPOTS reprezintă dorința noastră de a face viața șoferilor de mașini electrice mai ușoară și mai accesibilă. Am montat stațiile de încărcare EV SPOTS din dorința de a ușura viața șoferilor de mașini electrice. De aceea, am ales să montam stații în locuri unde poți găsi ceva de făcut, cât mașina stă la încărcat. Indiferent că te afli într-o călătorie locală sau la drum lung, stațiile de încărcare sunt pregătite să furnizeze energia necesară pentru mașina ta.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Două stații de încărcare sunt amplasate în parcarea Showroom-ului Volta din Piatra Neamț, în apropierea complexului comercial Galeria Mall.

O altă stație de încărcare pentru mașini electrice în Piatra Neamț se află în parcarea showroom-ului 6 AM Ceremony, chiar lângă Barbara Langeloti.

De altfel, găsești o stație EV SPOTS și în Tupilați, în parcarea restaurantului Hanul Ancuței și una în Dulcești, pe șoseaua Roman – Piatra Neamț, în parcarea Condor Resort.

Suntem aici pentru a-ți face drumurile mai ușoare și experiența de încărcare mai plăcută. Astfel, fiecare stație este poziționată în așa fel încât să ai posibilitatea de a-ți valorifica tot timpul de așteptare. De la magazine și restaurante, până la terasă, piscină și zonă de bowling, găsești din toate câte ceva chiar în locație ori la maxim 200 de metri distanță.

Experiența de utilizare este, de asemenea, comodă și intuitivă. Poți căuta stațiile disponibile chiar din aplicația EV SPOTS și poți plăti direct cu telefonul, din aplicație ori prin intermediul cardului bancar.

Stațiile pot fi accesate în fiecare zi, indiferent de oră, dar este indicat să verifici orarul de funcționare pe site sau în App. De exemplu, stația Gewiss Wall Box- 22 kW din parcarea Showroom-ului 6 AM Ceremony funcționează după programul locației.

În ceea ce privește opțiunile de încărcare, la stațiile EV SPOTS poți beneficia de o opțiune de încărcare standard sau una rapidă. Ne place să le oferim clienților noștri flexibilitate, în funcție de propriile nevoi. E important să verifici specificațiile stației, dar și specificațiile mașinii pe care o conduci. Astfel, vei ști ce conector să alegi.

Întrebări frecvente

Cum funcționează procesul de plată la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice?

Da, se poate, dar trebuie să verifici specificațiile mașinii tale. Stațiile din județul Neamț dispun de conectori CSS2, CHAdeMO și Type 2. Poți vedea pe site sau direct din aplicație ce conectori sunt disponibili la cea mai apropiată stație EV SPOTS.

Se poate rezerva un loc la o stație de încărcare pentru mașina electrică?

Da, se poate rezerva un loc la stația de încărcare din aplicația EV SPOTS.