EV Spots \ Stații de încărcare electrice în Brăila

Stații de încărcare electrice în Brăila

Acum te poți bucura de servicii accesibile și de încredere datorită stațiilor de încărcare pentru mașini electrice din Brăila. EV SPOTS este aici pentru a-ți facilita drumurile zilnice prin oraș, dar și călătoriile de afaceri. Stațiile de încărcare sunt amplasate în puncte cheie, fiind disponibile în diferite tipuri și puteri. Astfel, poți găsi rapid ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
În plus, în județul Brăila, toate stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt amplasate în locații care îți oferă posibilitatea de a-ți petrece timpul de așteptare la shopping, la masă sau explorând alte facilități din împrejurimi.

50 KW/h 22 KW/h

Descarcă aplicația
și rezervă-ți locul la stația EVSPOTS
EV Spots Appstore EV Spots Google Play
Suport 24/7
0376.44.84.84
Ai un business și vrei o stație în locație?
B2B
vezi cum colaborăm

Găsești două stații de încărcare electrice în parcarea Volta Grup din localitatea Chiscani, sat Vărsătura: o stație Electromagnetica și o stație ABB Terra 54 de 50 kW + 22 kW. Aici, atât brăilenii, cât și cei care călătoresc au posibilitatea de a se plimba printre rafturile cu corpuri de iluminat ale magazinului Volta sau își pot petrece timpul de așteptare la Brăila Mall, complexul aflându-se în imediata apropiere.
Cauți o stație de încărcare pentru mașini electrice în Brăila? Alege EV SPOTS și vezi care este cea mai apropiată locație disponibilă. Odată ce ai descărcat aplicația noastră, experiența va fi una ușoară, la îndemâna oricui. În plus, poți plăti direct din aplicație ori cu cardul, sumele fiind diferite în funcție de tipul de încărcare ales:
Prețul pentru încărcare lentă este de 1,49 lei / kWh;
Prețul pentru încărcare rapidă este de 2,09 / kWh.
Toate stațiile de încărcare electrice EV SPOTS din Brăila au 3 tipuri de conectori și permit șoferilor să încarce 2 mașini simultan. Astfel, nu va fi nevoie să aștepți până când se încarcă vehiculul din fața ta. În plus, poziționarea acestora a fost aleasă în așa fel încât să te poți relaxa sau să descoperi obiceiurile din zonă.

Întrebări frecvente

Se poate încărca mașina electrică la orice conector?

În stațiile EV SPOTS ai posibilitatea de a încărca vehiculul rapid sau mai lent. De aici și diferența dintre DC și AC. Înainte de a alege conectorul, verifică specificațiile tehnice ale mașinii tale!

Ce se întâmplă cu plata dacă există sold în aplicație sau pe card?

Poți încărca vehiculul dacă ai minim 15 lei în contul de utilizator (din aplicație) sau minim 30 de lei în contul bancar. Dacă această sumă nu este disponibilă, nici sesiunea de încărcare nu va începe.